Photoshop workshop
Søndagens program var Billedbehandling i grupper. Peter Øvad underviste i Capture One for to elever og Frank Andersen i Photoshop godt assisteret af Claus Birch, vi var jo en stor gruppe af 9 lydhøre elever.

Gruppen Photoshop startede med at få tage eet billede af et antal skruer, et par møtrikker og skiver, således at det med lidt god vilje kunne ligne storbyens Skyline.
Alle arbejdede sig først igennem fritlægning, sikke udtryk der slap ud af og til, eller vi overtog et fiks og færdigt foto fra Claus.
Herefter begyndte så arbejdet med lag, beskæring på først lag, skygger ved jorden på et lag, en himmel med skyer blev tilsat på endnu et lag og endelig spejledes både højhuse og himmel sig i vand.  Her måtte både sløring og perspektivændring til, for at få det færdige resultat. 
En god opgave, hvor mange teknikker blev afprøvet.

Tak for en god dag, som vi alle har mod på at gentage til næste år.